Termeni si conditii

EXTRASE
Termeni si Conditii de Cazare Hotel Emire**** / Regulament Centrul SPA Emire H2O
Termeni si Conditii de Cazare Hotel Emire****

Cazarea Oaspetilor/Tourist in Hotel Emire**** se Efectueaza Exclusiv in Conformitate cu Prevederile Legale in Vigoare, aplicabile Unitatilor de Cazare din Romania: Act de Identitate-Original, Valabil,Completare Fisa de Cazare Individuala Check-in/Check-out Oaspete/Tourist.

La check-in se Achita Integral Serviciile de Cazare (inclusiv locul/patul suplimentar adult/copil/infant, lenjeria, serviciile tip mic-dejun si/sau alte servicii solicitate sau incluse, aferente cazarii, tarifate conform politicii Hotel Emire****), la check-out se Achita Serviciile si/sau Produsele achizitionate ulterior check-in-ului, Oaspetele/Guest/Tourist avand posibilitatea de a solicita Factura Fiscala Conform Prevederilor Legale.

Returnarea totala sau partiala a Sumelor Achitate de catre Oaspete/Guest/Tourist in avans si/sau integral, se efectueaza conform prevederilor legale in vigoare, politicii Hotel Emire****/ Managementului Emire valabile la momentul Achitarii Respectivelor Sume-(dovedite prin Factura Pro-Forma; Factura Fiscala; Inscris Doveditor-Fizic-Digital-certificat) dar solicitate Nu mai tarziu de 23(douazecisitrei) zile lucratoare de la data Achitarii Totale sau Partiale.

In Conformitate cu Prevederile Legale in Vigoare, Oaspetii/Tourist NU au voie sa Introduca in Locatia Hotel Emire**** Alimente si/sau Bauturi, indiferent de natura sau provenienta, introducerea acestora realizandu-se pe Responsabilitatea Proprie a Oaspetilor/Tourist care pe cale de Consecinta isi Asuma ca pot fi Evacuati si li se pot Solicita Daune-Interese inclusiv in Eventualitatea aparitiei unor incidente cauzate de introducerea si Consumarea acestor Alimente si/sau Bauturi care nu sunt Comercializate in Locatia Hotel Emire****.

Hotel Emire****/Managementul Emire Nu Accepta, Nu Intretine, Nu Incurajeaza Comportamente si/sau Atitudini Necorespunzatoare, Deviante, cauzate de Alcool si/sau alte Cauze, inclusiv in relatia Oaspete – Personal Hotel Emire****, un astfel de comportament fiind pasibil de a atrage dupa sine Refuzarea Cazarii si/sau Evacuarea si/sau Solicitarea de Daune Interese si / sau Materiale, dupa caz, in Conformitate cu Prevederile Legale in Vigoare.

Pentru o ambianta general placuta si intelegere reciproca, Hotel Emire****/Managementul Emire, are dreptul Exclusiv de a selecta si accepta Oaspetii/Tourist, Conform Prevederilor Legale in Vigoare.

Regulament Centrul SPA Emire H2O

Nu este permis accesul in interiorul Centrului SPA Emire H2O persoanelor care au consumat bauturi alcoolice; Oaspetii/Tourist trebuie sa utilizeze halatul si prosoapele din dotarea unitatilor individuale de cazare si/sau puse la dispozitie in interiorul Centrului SPA Emire H2O, in zona piscinei este obligatoriu echipamentul adecvat:costum de baie, slapi, prosop; Pentru schimbarea/depozitarea hainelor si/sau efectelor personale se folosesc vestiarele, special amenajate si separate pe categorii: barbati si femei.

Persoanele care nu sunt Oaspeti/Tourist Hotel Emire**** si/sau nu sunt Autorizate cu Accesul in Centrul SPA Emire H2O, sunt evacuate conform prevederilor legale in vigoare, Termeni si Conditii de Cazare Hotel Emire**** si Regulament Centrul SPA Emire H20.

In Conformitate cu Prevederile Legale in Vigoare-Normele de Igiena si Sanatate Publica privind mediul de viata al populatiei din 04.02.2014.,text publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, in vigoare din data de 21.01.2014/OAP 119/2014, Temperatura apei din Piscina trebuie sa fie intre 22-24 Grade Celsius.

MINORII AU ACCES IN PISCINA NUMAI INSOTITI SI SUPRAVEGHEATI DE PARINTI CARE SUNT DIRECT RESPONSABILI PENTRU COMPORTAMENTUL ACESTORA !!!

Este interzis folosirea unui limbaj obscen, necuviincios, gesturi indecente, violente cat si un comportament care sa afecteze confortul si integritatea fizica a Oaspetilor/Tourist si / sau a personalului Hotel Emire****.

Este interzisa introducerea si consumarea in incinta Centrului SPA Emire H20 a bauturilor sau a mancarurilor, cu exceptia apei, Comercializata la Restaurantul Hotel Emire**** si Servita exclusiv in Pahare de Plastic.

Prevederile din Termeni si Conditii de Cazare Hotel Emire**** se Completeaza cu Prevederi din Regulament Centrul SPA Emire H2O, extrase din acestea putand fi consultate la Receptia Hotel Emire****, in Centrul SPA Emire H2O, pe website: www.emire.ro, integral la completare Fisa de Cazare Individuala Check-in.
Extrase – Termeni si Conditii de Cazare Hotel Emire**** / Regulament Centrul SPA Emire H2O, Reprezinta un Rezumat Informational Minim, al celor mai relevanti Termeni si Conditii/Reguli, enumerati dar Nu Limitativ, necesari a fi Acceptati, pentru a beneficia de Facilitatile Rezervate Exclusiv Oaspetilor Hotel Emire****.
Solicitarile prin mesaj, e-mail, retele de socializare, site, si/sau apeland numerele de telefon (fix, mobil), fax, telex din Sectiunea Contact a prezentului site, sunt procesate conform politicii Hotel Emire****/Management-ului Emire.

Hotel Emire****/Managementul Hotel Emire****/Administratorul site-ului www.emire.ro isi Rezerva dreptul de a Refuza, Bloca accesul la o parte sau la toate functiile site-ului www.emire.ro, adresa de e-mail: emire@emire.ro / retele de socializare precum si de a Restrictiona Solicitarea, Procesarea unei Rezervari (respectiv Anularea unei Rezervari efectuate direct si/sau prin Terti), in eventualitatea unor suspiciuni de frauda din partea Utilizatorilor, inclusiv in cazul in care acestia au un Comportament care aduce prejudicii, de orice natura Hotel Emire****/Management Hotel Emire****.
In Eventualitatea in care Considerati ca Nu sunteti de Acord cu vreunul din Termeni si Conditii de Cazare Hotel Emire**** si/sau Regulament Centrul SPA Emire H2O, aveti Optiunea de Nu efectua Rezervarea si de a Nu Achita Avansul sau Integral Contravaloarea Rezervarii.
In cazul in care efectuati Rezervarea, Achitati Avans sau Integral Contravaloarea Rezervarii, Inseamna ca ati luat la Cunostinta, ati Inteles si sunteti de Acord cu Termeni si Conditii de Cazare Hotel Emire**** / Regulament Centrul SPA Emire H2O, Rezervarea Dumneavoastra devenind Ferma.
Hotel Emire****/Managementul Emire, Nu isi Asuma obligatii ce Exced Prevederilor Legale in Vigoare.

Datele si/sau Informatiile de Contact Oficiale-Hotel Emire**** sunt Exclusiv Datele si/sau Informatiile enumerate la Sectiunea-CONTACT din prezentul site-www.emire.ro
Politicile Hotel Emire**** Nu sunt Negociabile, Discutabile sau supuse Eludarii prin Metode Pecuniare.