Hotel

check-in 14:00 📞 check-out 12:00

             ACCEPTAM plata cu VOUCHERE/TICHETE hartie/CARDURI ELECTRONICE de Vacanta 

Hotel Emire**** dispune de 16 unitati de cazare individuala – 5 tipuri de camere: Camere Matrimoniale Standard, Camere Deluxe, Suite Deluxe si Apartamente Deluxe. La solicitarea oaspetilor, contra cost, camerele pot fi personalizate. La Hotel Emire**** ziua hoteliera incepe/check-in la H-14:00 si se termina in ziua urmatoare/check-out la H-12:00 (dupa H-12:00 se poate taxa suplimentar).

Situat la 3 km de locul in care au aparut multe legende, Castelul Bran din Transilvania, intr-o zona superba, unde nimic nu strica linistea muntilor, cu un peisaj deosebit, cu vedere panoramică atat a Munţilor Bucegi cat si a Muntilor Piatra Craiului, Hotel Emire****, este la 15 minute de mers cu maşina de partia de Ski Zănoaga, la 10 de minute de mers cu maşina de Cetatea Râşnov, la 15 minute de rezervatia de ursi, la 20 de minute de Pestera cu lilieci si multe alte locuri unde Oaspeţii se pot bucura de acces facil la tot ce ofera Statiunea Turistica Bran.

Apartament Deluxe


Camera Deluxe


Suite Deluxe


Matrimoniala Standard

Facilități rezervate EXCLUSIV celor cazati in Hotel Emire****:

  • Restaurant a la carte, contra cost;
  • Parcare Privata;
  • Piscină Interioară Încălzită, Saună Uscată cu Arome, Jacuzzi; Sala Masaj;
  • Masaj-contra cost si programare prealabila de 24 ore;
  • Teren de Sport Multifuncțional;
  • Wi-Fi;

Pentru Team-Building-uri si Evenimente Speciale, Hotel Emire**** din Stațiunea Turistică Bran, dispune de 2 Săli de Conferințe, dotate cu echipament specific.

Cazarea (check-in) se efectueaza incepand cu H-14:00 exclusiv pentru persoanele specificate in Rezervare/Voucher/Factura ProForma/Factura si in baza prezentarii unui Act de Identitate-valabil, original-(identitate certificata), completare fisa de cazare individuala check-in/check-out  si achitarea integrala a costurilor aferente serviciilor de cazare la check-in iar din momentul inmanarii dispozitivului de acces in camera, Oaspetele/Guest/Tourist raspunde pentru camera in care este cazat. Tarifele de Cazare sunt pentru 2(doua), respectiv 4(patru)  Persoane/camera/noapte (Persoanele intre 2-13 ani sunt considerate copii pentru care se achita taxa pentru serviciul mic dejun si facilitatile aferente cazarii iar persoanele de la 14 ani inclusiv sunt considerate adult si necesita inclusiv pat suplimentar in vederea cazarii). Cazarea (taxarea) persoanelor suplimentare, anuntate/neanuntate/nespecificate, indiferent de varsta, prezentate la check-in se efectueaza in baza politicii Hotel Emire**** valabila la receptia hotelului.  Eliberarea camerei (check-out) se efectueaza pana la H-12:00 (dupa aceasta ora se poate taxa suplimentar).

*cititi Termeni si Conditii