Cazare Emire Boutique

check-in 14:00 📞 check-out 12:00

Emire Boutique dispune de 16 unitati de cazare individuala – 5 tipuri de camere: Camere Matrimoniale Standard, Camere Deluxe, Suite Deluxe si Apartamente Deluxe. La solicitarea oaspetilor, contra cost, camerele pot fi personalizate. La Emire Boutique ziua hoteliera incepe/check-in la H-14:00 si se termina in ziua urmatoare/check-out la H-12:00 (dupa H-12:00 se poate taxa suplimentar).

Situat la 3 km de locul in care au aparut multe legende, Castelul Bran din Transylvania, intr-o zona superba, cu un peisaj deosebit, cu vedere panoramică atat a Munţilor Bucegi cat si a Muntilor Piatra Craiului, Emire Boutique, este la 15 minute de mers cu maşina de partia de Ski Zănoaga, la 10 de minute de mers cu maşina de Cetatea Râşnov, la 15 minute de rezervatia de ursi, la 20 de minute de Pestera cu lilieci si multe alte locuri unde Oaspeţii se pot bucura de acces facil la tot ce ofera Statiunea Turistica Bran.

Traim vremuri tulburi si nesigure. Va Multumim pentru intelegerea, acceptarea si respectarea Masurilor de Siguranta, aplicabile in locatia Emire Boutique.

Accesul in locatia Emire Boutique (EU, Romania, Judetul Brasov, Bran-Zarnesti DJ 112H, Tohanita 27A) este monitorizat, restrictionat(poarta auto/pietonala in pozitia normal inchisa) si permis(intrare/iesire) numai persoanelor autorizate/care detin o rezervare ferma/valida/confirmata si persoanelor cazate(pe toata durata cazarii), in conformitate cu regimul-circuit inchis precum si cu  termeni/conditii/reguli si formular de cazare individuala check-in/check-out sosire/plecare Oaspete/Guest/Tourist.

Apartament Deluxe


Camera Deluxe


Suite Deluxe


Matrimoniala Standard

Facilități rezervate EXCLUSIV celor cazati in Emire Boutique:

  • Restaurant a la carte (contra cost)
  • Parcare Privata (gratuita, conform Formular/Cazare check-in-check-out/intrare-iesire)
  • Piscină Interioară Încălzită, Saună Uscată cu Arome, Jacuzzi;
  • Teren de Sport Multifuncțional
  • Wi-Fi (gratuit)

Pentru Team-Building-uri si Evenimente Speciale, Emire Boutique din Stațiunea Turistică Bran, dispune de 2 Săli de Conferințe, dotate cu echipament specific.

Disponibilitatile/Rezervarile, se pot solicita, exclusiv prin intermediul formularului e-mail SOLICITARE DISPONIBILITATE / REZERVARE, din site-ul www.emire.ro sau prin tertii agreati/acceptati, contractuali/parteneri.

Cazarea (check-in) se efectueaza incepand cu H-14:00 exclusiv/numai pentru persoanele(numele) specificate in e-mail/formular solicitare disponibilitate/rezervare/Rezervare(inclusiv prin terti)/Voucher/Factura ProForma/Factura si exclusiv/numai in baza prezentarii unui Act de Identitate-valabil, original-(identitate certificata), completare fisa de cazare individuala check-in/check-out  si achitarea integrala a costurilor aferente serviciilor de cazare la check-in iar din momentul inmanarii dispozitivului de acces in camera, Oaspetele/Guest/Tourist raspunde pentru camera in care este cazat si se obliga, ca la expirarea/finalul sejurului/cazarii, sa elibereze si sa predea camera/dispozitivul/cheia de acces in camera.

Tarifele de Cazare sunt pentru 2(doua), respectiv 4(patru)  Persoane/camera/noapte (Persoanele intre 2-13 ani sunt considerate copii pentru care se achita taxa suplimentara pentru serviciul mic dejun/dejun/cina-dupa caz si facilitatile aferente cazarii iar persoanele de la 14 ani inclusiv sunt considerate adult si necesita inclusiv pat suplimentar in vederea cazarii).

⚠️ Cazarea (taxarea) persoanelor suplimentare, neanuntate/nespecificate(inclusiv in Factura ProForma de Avans si/sau e-mail-ul obligatoriu de solicitare disponibilitate/rezervare), indiferent de varsta, prezentate la check-in, se poate efectua, în baza Politicilor Emire Boutique , inclusiv a tarifelor aplicabile la Receptia Emire Boutique si în limita disponibilitatii.

Eliberarea camerei (check-out) se efectueaza pana la H-12:00 (dupa aceasta ora se poate taxa suplimentar).

AVERTIZARE-NOTIFICARE

GUNOIUL DIN EXTERIOR (care nu provine din Locatia Emire) SE TAXEAZA CU 50 LEI/CAMERA/ZI – inclusiv prin Facturare dupa check-out/iesire si executare silita, recuperare creante conform prevederilor legale in vigoare/directivelor europene.

Locatia Emire Boutique (EU, Romania, Judetul Brasov, Zarnesti, Str. Tohanita 27A /www.emire.ro/e-mail.ro/retele socializare/wi-fi), este Monitorizata in timp real/permanent-24H/24H (audio/video/digital-informativ) de catre si prin Servicii de Paza si Monitorizare Specializate, astfel ca pe cale de consecinta, nerespectarea totala sau partiala a Termeni si Conditii site-www.emire.ro/Termeni si Conditii de Cazare Emire Boutique/Regulament Centrul SPA Emire H2O(termeni/conditii/reguli) atrage responsabilitatea juridica personala si directa a Utilizatorului/Oaspete/Guest/Tourist care este Avertizat-Notificat ca orice proba(audio/video/digital-informativa), poate si va fi folosita impotriva sa, inclusiv pentru recuperare creante, daune materiale/morale sau de orice alta natura, pe care acesta le-a pricinuit prin incalcarea prevederilor legale in vigoare si/sau termeni/conditii/reguli.
*cititi Termeni si Conditii
*in site-www.emire.ro nu sunt comunicate preturi/tarife/costuri
*pozele/imaginile/schitele/filmele sunt exclusiv cu titlu de prezentare, in scop orientativ/informativ