Cazare Emire Boutique

check-in 14:00 📞 check-out 12:00

Emire Boutique dispune de 16 unitati de cazare individuala – 5 tipuri de camere: Camere Matrimoniale Standard, Camere Deluxe, Suite Deluxe si Apartamente Deluxe. La solicitarea oaspetilor, contra cost, camerele pot fi personalizate. La Emire Boutique ziua hoteliera incepe/check-in la H-14:00 si se termina in ziua urmatoare/check-out la H-12:00 (dupa H-12:00 se poate taxa suplimentar).

Situat la 3 km de locul in care au aparut multe legende, Castelul Bran din Transylvania, intr-o zona superba, cu un peisaj deosebit, cu vedere panoramică atat a Munţilor Bucegi cat si a Muntilor Piatra Craiului, Emire Boutique, este la 15 minute de mers cu maşina de partia de Ski Zănoaga, la 10 de minute de mers cu maşina de Cetatea Râşnov, la 15 minute de rezervatia de ursi, la 20 de minute de Pestera cu lilieci si multe alte locuri unde Oaspeţii se pot bucura de acces facil la tot ce ofera Statiunea Turistica Bran.

Apartament Deluxe


Camera Deluxe


Suite Deluxe


Matrimoniala Standard

Facilități rezervate EXCLUSIV celor cazati in Emire Boutique:

  • Restaurant a la carte, contra cost;
  • Parcare Privata;
  • Piscină Interioară Încălzită, Saună Uscată cu Arome, Jacuzzi; Sala Masaj;
  • Masaj-contra cost si programare prealabila de 24 ore;
  • Teren de Sport Multifuncțional;
  • Wi-Fi;

Pentru Team-Building-uri si Evenimente Speciale, Emire Boutique din Stațiunea Turistică Bran, dispune de 2 Săli de Conferințe, dotate cu echipament specific.

Disponibilitatile/Rezervarile, se pot solicita, exclusiv prin intermediul formularului e-mail SOLICITARE DISPONIBILITATE / REZERVARE, din site-ul www.emire.ro sau prin tertii agreati/acceptati, contractuali/parteneri.

Cazarea (check-in) se efectueaza incepand cu H-14:00 exclusiv/numai pentru persoanele(numele) specificate in e-mail/formular solicitare disponibilitate/rezervare/Rezervare(inclusiv prin terti)/Voucher/Factura ProForma/Factura si exclusiv/numai in baza prezentarii unui Act de Identitate-valabil, original-(identitate certificata), completare fisa de cazare individuala check-in/check-out  si achitarea integrala a costurilor aferente serviciilor de cazare la check-in iar din momentul inmanarii dispozitivului de acces in camera, Oaspetele/Guest/Tourist raspunde pentru camera in care este cazat si se obliga, ca la expirarea/finalul sejurului/cazarii, sa elibereze si sa predea camera/dispozitivul/cheia de acces in camera.

Tarifele de Cazare sunt pentru 2(doua), respectiv 4(patru)  Persoane/camera/noapte (Persoanele intre 2-13 ani sunt considerate copii pentru care se achita taxa suplimentara pentru serviciul mic dejun/dejun/cina-dupa caz si facilitatile aferente cazarii iar persoanele de la 14 ani inclusiv sunt considerate adult si necesita inclusiv pat suplimentar in vederea cazarii).

⚠️ Cazarea (taxarea) persoanelor suplimentare, neanuntate/nespecificate(inclusiv in Factura ProForma de Avans si/sau e-mail-ul obligatoriu de solicitare disponibilitate/rezervare), indiferent de varsta, prezentate la check-in, se poate efectua, în baza Politicilor Emire Boutique , inclusiv a tarifelor aplicabile la Receptia Emire Boutique si în limita disponibilitatii.

Eliberarea camerei (check-out) se efectueaza pana la H-12:00 (dupa aceasta ora se poate taxa suplimentar).

*cititi Termeni si Conditii
*pozele/imaginile/schitele/filmele sunt exclusiv cu titlu de prezentare, in scop orientativ/informativ